Son Dakika: Türkiye genelinde okulların açılış tarihi ertelendi

Son Dakika Haberi! Deprem felaketi nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı okulların açılış tarihiyle ilgili yeni bir karar aldı. 81 ilde okullar 20 Şubat'ta açılacak.

Son Dakika: Türkiye genelinde okulların açılış tarihi ertelendi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası okulların açılış tarihiyle ilgili yeni bir karar alındı. Türkiye'de eğitime 20 Şubat'a kadar ara verildi. 

Açıklamayı, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptı. Özer, ''Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle eğitim öğretime verdiğimiz arayı tüm Türkiye'de 20 Şubat’a kadar uzatma kararı aldık." açıklamasında bulundu. 

Özer daha önce yaptığı açıklamada, 81 ilde okulların 13 Şubat'ta, deprem bölgesinde ise 20 Şubat'ta açılacağını duyurmuştu. 

mahmut-ozer.jpg

Bakan Özer, deprem bölgesinde on binlerce öğretmenin sahada olduğunu ifade ederek, tatilin uzatılması kararının, bu süreci aksatmamak için alındığını kaydetti.

Deprem bölgesindeki okullarda verilen iki haftalık süreye ilişkin soruyu yanıtlayan Bakan Özer, "Şimdilik iki hafta ama uzatabiliriz. Onunla ilgili çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Son Dakika Haberleri ve Güncel Haberlerin size anında ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Haber Dairesi WhatsApp haber sistemine dahil olabilirsiniz.

HABER DAİRESİ WHATSAPP GRUBUNA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.