Arabanı Satmanın En Zahmetsiz Yolu: Trink Sat

İkinci el aracını satmak için pek çok zahmete girebilir, ekspertiz ücreti vb. gibi ücretler sebebi ile aracını satarken daha çok masrafa girebilirsin. Aracını satmak istediğin dönem içerisinde bir alıcı bulmak bazı durumlarda zor olabilir.

Arabanı Satmanın En Zahmetsiz Yolu: Trink Sat

İkinci el aracını satmak için pek çok zahmete girebilir, ekspertiz ücreti vb. gibi ücretler sebebi ile aracını satarken daha çok masrafa girebilirsin. Aracını satmak istediğin dönem içerisinde bir alıcı bulmak bazı durumlarda zor olabilir. Aynı zamanda tüm bu işlemlerle ilgililenmek seni daha fazla yorabilir. Arabanı piyasa değerinde, zarar etmeden satmak istiyorsan Trink Sat ile kolay bir şekilde satabilirsin.

Çoğu zaman yeni bir araç almak için eski araba satılır ve daha iyi özelliklere sahip, daha yüksek fiyatlı araçlar almak hedeflenir. Bu sebeple de aracınızı daha fazla zaman ve değer kaybetmeden satmak isteyebilirsiniz. Aracınızın modeli eskidikçe değer kaybedebilir, aynı zamanda piyasadaki değişiklikler sebebi ile de bugün daha yüksek bir fiyata satabileceğiniz aracınızı 10 gün sonra daha düşük bir fiyata satma ihtimaliniz bulunur. Bu sebeple piyasayı ve aracınızın değerini araştırdıktan sonra hemen aracınızı satmanız gerekir. Çoğu zaman araba satışlarında karşılıklı güven de gerekebilir, bu durum da araba satışı sürecinde satıcının canını sıkan durumlardandır.

Trink Sat Nedir?

Arabam.com’un geliştirdiği Trink Sat, arabasını satmak isteyenlerin aracına teklif sunar ve aracınız yetkili satın alma uzmanı tarafından Arabam.com adına satın alınır. Trink Sat’ı herkes kolayca kullanabilir. Satmak istediğiniz aracınızın özelliklerini girerek aracınız için verilen teklifi hemen görebilirsiniz. Eğer teklif sizin için de uygunsa Trink Sat noktalarından randevu alabilirsiniz. 11 farklı şehir, 25 ayrı noktada hizmetinizde olan Trink Sat noktalarından size en yakın olana aracınızla birlikte giderek aracınızı muayene ve ekspertize sokmanız gerekir. Bu şekilde aracınız bir değerlendirmeden daha geçer ve eğer söylediğiniz özellikler ile aynı özellikleri taşıyorsa, aracınız için aynı teklif geçerlidir. Bu teklif üzerinden aracınızı satmaya karar verdiğinizde noter işlemleri gerçekleştirilir ve en fazla 1 saat içerisinde ücretiniz banka hesabınıza yatar ancak verilen teklifi beğenmediğinizde aracınızı satmak zorunda değilsiniz. Trink Sat, Arabam.com’un geliştirdiği güvenilir bir özelliktir.

Sen de Arabam.com’u ziyaret et ve arabanı hemen sat!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.