Cumhurbaşkanı Erdoğan KDV indirimini fiyatlara yansıtmayanları uyardı

BAE'ye gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan KDV indirimini fiyatlara yansıtmayanları uyardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Birleşik Arap Emirlikleri'ne gidecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyareti öncesi bir basın açıklaması düzenledi.

Erdoğan'ın şunları söyledi: 

"İlişkilerimizde yeni bir dönemi başlattık. Bugün ve yarın gerçekleştireceğimiz temaslarda ikili ilişkilerimizin yanı sıra bölgesel ve uluslararası gelişmeleri ayrıntılı şekilde ele alacağız. İki ülke ekonomisinin birbirini tamamlayıcı yapısı esasen mevcut rakamların çok daha ötesinde bir potansiyele işaret ediyor.

Gerek gerçekleştireceğimiz görüşmeler gerek imzalayacağımız anlaşmalar ile bu yönde mesafe alacağımızı düşünüyorum.

Dünya Fuarı'nda Türkiye Milli Günü olarak belirlenmiş olan 15 Şubat'ta sergi alanımızı da ziyaret edeceğim.

Eşim bu ziyarette benimle beraber olamayacak. Çünkü o şu an hala pozitif. Eşim tedavisine devam ediyor. Hamdolsun hafif bir şekilde süreci devam ettiriyor.

GIDADA KDV İNDİRİMİ

Bu konuyla ilgili gerek Hazine ve Maliye Bakanı gerek Ticaret Bakanı açıklamalarda bulundu. Kurduğumuz denetim ekipleriyle beraber, bizim attığımız bu adımlara karşı ters adımlar atanlara karşı şiddetli cezai uygulamalar, uygulayacağız. Vatandaşımıza yönelik bu tür arzu edilmeyen süreci işletenlere karşı müeyyidelerimiz ağır olacaktır. Bakanlıklarımız  tüm müfettişleriyle kontrollü denetim sürdürecektir."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.