Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası hakkındaki iddialarla ilgili konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Ankara ilçe adayları tanıtım toplantısında, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili iddialara da değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası hakkındaki iddialarla ilgili konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili son dönemde atılan iddialara ilişkin konuştu.

"AKLA ZİYAN DEDİKODULARLA EKONOMİMİZDE İSTİKRAR İKLİMİNİ BOZACAK KAMPANYALAR BAŞLATIYORLAR"

Muhalefete Merkez Bankası'nın rezervleri ve uzaya gönderilen astronot üzerinden tepki gösteren Erdoğan şunları kaydetti:

“Biz tüm bu adımları atarken muhalefetin nelerle meşgul olduğunu eminim sizler de takip ediyorsunuz. Türkiye ne zaman derlenip toparlansa, ne zaman yeni bir atılımın eşiğine gelse, ne zaman gururlanacak işler yapsa bunlar hemen rahatsız oluyor. Gezi Olaylarından beri ülkenin attığı her hayırlı adıma takoz olmayı misyon edinenler son dönemde yine ortalığa döküldüler. Mesela Merkez Bankası rezervlerimiz 145,5 milyar dolarla rekor mu kırdı bunlar hemen harekete geçiyor. Akla ziyan dedikodularla ekonomimizde bin bir güçlükle temin ettiğimiz güven ve istikrar iklimini bozacak kampanyalar başlatıyorlar.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.