Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı'ndan Konya firmasına ziyaret

Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı Daire Başkanı Kamil Özkan, Konya Sanayi İl Müdürü Uğur Özalır ve beraberindeki heyetle birlikte hidrolik, otomasyon, endüstriyel alanlar ile mühendislik çözüm ortağı olarak Konya’da faaliyet gösteren Simya Hidrolik&Otomasyon firmasını ziyaret etti.

Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı'ndan Konya firmasına ziyaret

Ziyarette firma çalışmaları hakkında bilgi veren Simya Hidrolik & Otomasyon Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin ‘’1998 yılında kurulan şirketimiz, 2004 yılından beri tahrik ve kontrol teknolojilerinde sektör lideri olan Bosch Rexroth A.Ş. ana bayisi olarak bölgemizde faaliyetlerini sürdürmektedir. Alanında uzman mühendislik ekibimiz, tecrübemiz, gerçekleştirdiğimiz kapsamlı hidrolik ve otomasyon projelerimiz ile bölgemizde firmaların çözüm ortağı konumuna geldik.’’ dedi.

Birçok alanda proje çözüm ortağı olduklarını belirten Şahin ‘’Hidrolik ve otomasyon projelerimizin yanında savunma sanayii alanında da ülkemizin göz bebeği ASELSAN A.Ş. ile proje çözüm ortağı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2011 yılından itibaren ASELSAN tarafından yürütülen bir çok projede yer almanın gururunu yaşıyoruz. Bu kapsamda modern sanayinin ihtiyaçlarını bilen firmamız tam müşteri memnuniyeti hedefi ile çalışmalarına devam ediyor.’’ dedi. 

Milli ve yerli üretim hedefiyle ülke genelinde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı Daire Başkanı Kamil Özkan ise ‘’Gelişen ve büyüyen sanayi alanında bizler de her daim sanayicimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği gibi hedefimiz her alanda yerli ve milli ürünler elde etmektir. Bu doğrultuda bakanlık-sanayi işbirliğine önem veriyoruz. Bugün Sanayi İl Müdürümüz ile birlikte Konya’da faaliyet gösteren firmalarımızı ziyaret edip, çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.