Altın 5763.444
BIST 10918.51
Dolar 42.5075
Euro 49.5386
Sterlin 56.7209

Tiryakilere kötü haber! Sigaraya yine zam geldi

Türkiye’de sigaraya bir zam daha geldi. Philip Morris, ürünlerine paket başına 5 TL zam yaptı. Böylece en ucuz sigaranın fiyatı 95 liraya yükselirken, en çok tercih edilen markalar 100–105 TL bandına çıktı.

Tiryakilere kötü haber! Sigaraya yine zam geldi

Türkiye'de tütün pazarının en büyük firması Philip Morris, sigara fiyatlarına paket başına 5 TL zam yaptı. Ağustos ayında yapılan artışın ardından ekim ayında gelen bu ikinci zam, tiryakiler arasında tepkilere neden oldu.

EN UCUZ SİGARA ARTIK 95 TL

Zamla birlikte firmanın en ucuz sigarası 95 TL’ye, en çok satılan ürünleri ise 100–105 TL aralığına yükseldi.

Philip Morris’in ardından diğer büyük firmaların da hafta sonuna kadar fiyat listelerini güncellemesi bekleniyor.

TEKEL BAYİLERİ PLATFORMU BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sigaraya zam geldi, hayırlı olsun memlekete! Fiyatlar 100 ila 105 TL arasına yükseldi. En ucuz sigara ise artık 95 TL oldu.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.