Traders Union uzmanları, 2023 yılında QUOTEX ve ExpertOption'ın nasıl kullanılacağını açıkladı

QUOTEX, 10 üzerinden 9,02'lik etkileyici bir TU Genel Puanı ile finans dünyasında lider bir broker olarak kendini kanıtlamıştır.

Traders Union uzmanları, 2023 yılında QUOTEX ve ExpertOption'ın nasıl kullanılacağını açıkladı

QUOTEX, 10 üzerinden 9,02'lik etkileyici bir TU Genel Puanı ile finans dünyasında lider bir broker olarak kendini kanıtlamıştır. QUOTEX, alım satım tekliflerinin kapsamlı bir analizinin ve büyük ölçüde olumlu bir geri bildirimin ardından uzmanlar tarafından da onaylanmıştır. Aynı zamanda, Traders Union uzmanları, genel puanı 10 üzerinden 5.87 olan broker ExpertOption'ı da incelediler. Bu brokerlerin ne gibi benzerlikleri ve farklılıkları var? Bir uzmanın makalesini okuyun..

QUOTEX: Dört Varlık Sınıfı için Alım Satım Platformu

QUOTEX, traderlara 43 enstrümanla işlem yapma fırsatı sunar ve işlem süreleri genellikle normal piyasa koşullarında 0-4 saniye arasında değişir. Platform, 23 döviz çifti, 14 endeks, Ethereum ve Bitcoin gibi kripto para birimleri, UKBrent, USCrude, altın ve gümüş dahil olmak üzere çok çeşitli varlıklara ev sahipliği yapmaktadır. Seçilen işlem enstrümanına göre getiri yüzdesi değişiklik gösterir. Örneğin, para birimleri ve emtialar opsiyon değerinin %90'ına kadar getiri sağlayabilirken, kripto para birimleri ve endeksler %25'e kadar getiri sunmaktadır. Tüm işlem faaliyetleri, dönüşüm ücretleri ödemeden para birimi değişikliklerine izin veren tek bir hesap üzerinden akıcı bir şekilde yürütülür. TU incelemesine göre QUOTEX nasıl kullanılır konusunda soruları olan kullanıcılar, sorularını hızlı bir şekilde yanıtlayan müşteri destek ekibini övmektedirler. Bu nedenle, yatırımcılar ikili opsiyon ticaretiyle ilgilenen herkese Quotex'i tavsiye ediyorlar.

Uzmanlar Tarafından QUOTEX İncelemesi

Finansal analistlerden oluşan ekip QUOTEX brokerinin temel özelliklerini vurgulamaktadır:

  • QUOTEX geleneksel ikili opsiyon ticaret koşullarında uzmanlaşmıştır.
  • Traderlar, varlık hareketlerini doğru tahmin ederek kar elde etmeyi amaçlarlar.
  • Broker, kapanışta kâr garantisi için 'risksiz işlemler' ve daha iyi bir ticaret deneyimi için promosyon kodları içeren özel bir Piyasa bölümü sunar.
  • QUOTEX, kendi özel kullanıcı dostu iç mekân platformuna sahiptir ve arayüzünde altı dil desteği sunar.
  • Platform, dört grafik türü, 14 zaman dilimi ve tek tıklamayla işlem yapma özelliği içerir.
  • QUOTEX alım satım sinyalleri sağlarken, bunların kesinliğini ve güncelliğini garanti etmez ve traderların kendi takdirlerine bağlı olarak nihai kararlar vermelerine olanak tanır.

İkili opsiyon ticareti Expert Option ile çok kolay

Uzmanlar, diğer konuların yanı sıra şu soruya cevap verdiler: Expert Option nedir. ExpertOption, ikili opsiyon traderları için ticaret sürecini basitleştirmeyi amaçlamıştır. Geniş deneyim seviyelerine hitap ederek, broker sadece 10 dolarlık bir depozito ile başlatılabilecek hesaplar sunar. Müşteriler, potansiyel %95 getiriye sahip 100'den fazla varlığa erişim sağlar. Kendi benzersiz ticaret platformunu sunar ve bu platform hem bilgisayarlar hem de akıllı telefonlar için indirilebilirdir. Alternatif olarak, kullanıcılar web tabanlı platformları üzerinden de doğrudan alım satım yapabilirler.

Expert Option'a Hızlı Bir Bakış

2014 yılından beri kuruluşundan bu yana, Expert Option ikili opsiyon ticareti alanında önde gelen bir broker olarak istikrarlı bir şekilde büyümüştür. 30 milyonu aşkın büyük bir müşteri kitlesine ulaşan bu marka, güvene öncelik vermektedir. Visa ve Mastercard gibi saygın kuruluşlarla işbirlikleri ve sıkı şifreleme önlemleri, veri korumasına olan bağlılığını vurgulamaktadır. Expert Option'ın yaklaşımı özellikle ikili opsiyon ticareti konusunda ilgili olanlar için şekillendirilmiştir ve agresif ve pasif ticaret tarzlarını eşit ölçüde hedeflemek yerine daha spesifik bir yaklaşım sunar. Ancak uzmanlar, Traders Union sıralamalarında bu brokerın 21 kuruluş arasında 15. sırada yer aldığı gerçeğini göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederler.

Sonuç

Finansal ticaretin dinamik ortamında QUOTEX, öncelikle ikili opsiyon ticaretine odaklanması ve Traders Union Sıralamasındaki yüksek konumu nedeniyle dikkate değer bir broker olarak karşımıza çıkıyor. Farklı güçlü yönleri ve küçük sınırlamaları, brokerin çeşitli müşterilere hizmet verme taahhüdünü yansıtmaktadır. Expert Option önemli bir müşteri tabanına ve belirli ödüllere sahip olsa da, uzmanlar potansiyel traderların dikkatli olması gerektiğini belirtiyor. Platformun, özellikle düzenleyici kaygıları ve müşteri fonu güvenliği ile ilgili tespit edilen birkaç dezavantajı, bir ticaret platformu seçmeden önce kapsamlı araştırma ve değerlendirmenin öneminin altını çizmektedir. Her iki broker da piyasadaki çeşitli tekliflere vurgu yaparak traderların kendi benzersiz ihtiyaçlarına ve risk toleranslarına öncelik vermeleri gerektiğini vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.