Uzman isim İslam Memiş’ten altın açıklaması: Son fırsat!

Altın fiyatlarında son durum ne, yükseliyor mu düşüyor mu? Altın haftanın son iş gününe yatay seyirle başladı. Altının son bir kez alım fırsatı sunabileceğine dikkat çeken İslam Memiş, “Gram altın 1.450 TL, 1.550 TL seviyesini görecek” dedi.

Uzman isim İslam Memiş’ten altın açıklaması: Son fırsat!

Altın fiyatlarında son durum ne, yükseliyor mu düşüyor mu, bugün gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar? İşte, haftanın son iş gününde piyasalardaki detaylar haberimizde…

Ons altından aldığı destekle zirveyi gören gram altın, bugün güne yatay seyirle başladı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında önemli bir yükselişin olacağı tarihi bir tahminde bulundu.

Altının güvenilir bir liman olduğunu belirten Memiş, altın fiyatlarının yılın ilk çeyreğinde ciddi bir yükseliş gösterdiğini ve gram altının üç ay içinde 120 TL değer kazandığını söyledi.

SON FIRSAT

İslam Memiş, altının son bir kez alım fırsatı sunabileceğine de dikkat çekerek, altın borcu olan vatandaşların ve düğün yapacak vatandaşların önümüzdeki haftaki düşüşleri göz önünde bulundurmaları gerektiğini söyledi. Haziran ayından sonra ise gram altın fiyatında hızlı bir yükseliş beklediğini belirten Memiş, yaz aylarında gram altının 1.450-1.550 TL seviyelerine çıkabileceğini tahmininde bulundu.

GRAM ALTIN VE ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Bugün (31 Mart 2023) saat 11:50 itibariyle gram altın 1.218 lira seviyelerinde alıcı buluyor. Aynı saatlerde çeyrek altın 1.993 lira, yarım altın 3.937 lira, tam altın 7.974 lira, cumhuriyet altın 8.200 lira ve ata altını 8.291 lira.

Ons altın ise 1.975 dolar seviyesinde işlem görüyor.

DOLAR VE EURO KAÇ LİRA?

Dolar 19,18 lira, Euro ise 20,88 liradan alıcı buluyor.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.