11 araca çarpan sürücü, kovalamaca sonucu yakalandı

Çorum'da hafif ticari aracın kentin farklı bölgelerinde araçlara çarparak ilerlediği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Aralarında polis aracının da bulunduğu 11 araca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü kovalamaca sonucu yakalandı.

11 araca çarpan sürücü, kovalamaca sonucu yakalandı

Çorum'da aralarında polis aracının da bulunduğu 11 araca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü kovalamaca sonucu yakalandı.

K.B. idaresindeki 19 BJ 849 plakalı hafif ticari aracın kentin farklı bölgelerinde araçlara çarparak ilerlediği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Ata Caddesi'nde tespit edilen araç ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.

11-araca-carpan-surucu-kovalamaca-sonucu-yakalandi.jpg

Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü, başka araçlara ve polis aracına çarptıktan sonra aracını polis ekiplerinin üzerine sürdü. Yaydiğin Kavşağı yakınlarında durdurulan aracın sürücüsü K.B. ile araçta bulunan A.B, polis ekiplerince yakalandı. Yaya olarak kaçan S.A. ise Çorum-Ankara kara yolunda otostop çekerken yakalandı.

11-araca-carpan-surucu-kovalamaca-sonucu-yakalandi-001.jpg

Sürücü K.B'nin olay yerine gelen babası M.B, oğlunun polis ekiplerinin üzerine aracını sürdüğünü öğrenince "Devletin memurundan neden kaçıyorsun, hain misin sen. Kaçsan nereye kaçacaksın. Madem bu oldu, git polise teslim ol, bu kadar insanı oyalıyorsun." diyerek tepki gösterdi.

Araçtaki 3 kişi ifade işlemleri için Bahçelievler Polis Merkezi’ne götürüldü. 11 araca zarar veren sürücüye 38 bin 170 lira ceza uygulandı, hakkında adli işlem başlatıldı.

11-araca-carpan-surucu-kovalamaca-sonucu-yakalandi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.