11 yıldır aranan Mevlüt Ozan Atlar ile ilgili şok iddia

Karaman'da yaşayan Mevlüt Ozan Atlar, 11 yıl önce henüz 20 yaşındayken ortadan kayboldu. Yıllardır evladını arayan anne Ayşe Atlar, Müge Anlı’nın kapısını çaldı. Atlar, “Oğlumu babası öldürdü” dedi.

11 yıldır aranan Mevlüt Ozan Atlar ile ilgili şok iddia

Türkiye'nin konuştuğu olay 11 yıl önce Karaman'da yaşandı. Sabah’ta yer alan haberdeki iddiaya göre; Kılbasan köyünde yaşayan Mevlüt Ozan Atlar, 20 Nisan 2012'de kayıplara karıştı. 5 çocuk annesi Ayşe Atlar o dönem oğlu hakkında kayıp başvurusu yaptı.

Yapılan çalışmalarda genç Mevlüt'ün izine rastlanılmadı. Yıllardır alkol bağımlısı olduğunu ileri sürdüğü eşinden şiddet gördüğünü ve kızlarının küçük olması nedeniyle oğlunu çıkıp arayamadığını belirten anne Atlar, kızları ile birlikte evden ayrılıp İzmir'e giderek ayrı yaşamaya başladı.

"OĞLUMU BABASI ÖLDÜRDÜ"

Yıllardır evlat hasreti çeken ve oğluna ne olduğunu merak eden anne Ayşe Atlar, oğlunun bulunması için Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Canlı yayındaki iddialar milyonları şoka uğrattı! Öyle ki anne Ayşe Atlar, oğlunu babası tarafından öldürülmüş olabileceğini açıkladı.

Daha önce babasının oğlunu tüfekle vurduğunu ve oğlunun vücudundan 18 tane saçma çıkartıldığını belirten Ayşe Atlar, "Kocam alkolikti. Bana ve çocuklarıma sürekli şiddet uygulardı. Bize çok çektirdi. En küçük şeyde kavga çıkarır bize şiddet uygulardı. Oğlum Mevlüt kaybolmadan önce babası Mevlüt'ü tüfekle vurdu. Mevlüt yaralandı. Daha sonra oğlum arkadaşları ile birlikte babasını darp etti. Babası şikayetçi oldu. Dava sürerken oğlum ortadan kayboldu. Mahkeme olmadan oğlumu vuracağım diyordu. Daha önce öldüremedi şimdi acaba öldürüp nereye attı. Ben artık oğlumun bir mezarı olsun istiyorum. Oğlumun başına bir şey geldiyse bunun sebebi babası Mehmet Altar'dır. Ben yıllarca susmak zorunda kaldım. Çocuklarımı benden alır diye korktum. Hala korkuyorum. Babası oğlumu öldürdü" ifadelerini kullandı.

11-yildir-aranan-mevlut-ozan-atlar-ile-ilgili-sok-iddia-001.webp

CİNAYETLE SUÇLANAN BABA: HİÇ MERAK ETMİYORUM

İddiaların odağındaki baba Mehmet Altar ise canlı yayına telefonla bağlandı. Sözleri herkesi şoka uğrattı. Baba Atlar, "Bir polis arkadaşımdan Mevlüt'ün Japonya'da olduğunu duydum. Oraya nasıl gittiğini bilmiyorum. 11 yıl oldu oğlumu hiç merak etmiyorum. Onun gibi evladı hiç merak etmiyorum. O kızlarım da Allahtan belasını bulacak" ifadesini kullandı.

11-yildir-aranan-mevlut-ozan-atlar-ile-ilgili-sok-iddia.webp

Yayına bağlanan çiftin kızları ise "Babam yapmış olabilir. Bize yaptıklarını bir insan düşmanlarına yapmaz" açıklamasını yaptı.

11-yildir-aranan-mevlut-ozan-atlar-ile-ilgili-sok-iddia-002.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.