15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ?

7 sene önce gerçekleşen darbe girişimi nedeniyle her 15 Temmuz'da olduğu gibi bu yıl da hayatını kaybeden şehitlerimiz anılacak.

15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ?

Kamuda görev yapmakta olan milyonlarca vatandaş 15 Temmuz tarihinin yaklaşması ile birlikte araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. 7 sene önce gerçekleşen darbe girişimi nedeniyle her 15 Temmuz'da olduğu gibi bu yıl da hayatını kaybeden şehitlerimiz anılacak.

Birçok kişi bu önemli günün resmi tatil olup olmadığını araştırmaya devam ediyor. Peki 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz'da özel sektör izni var mı?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne resmen 1 gün kaldı.

Milyonlarca kişi resmi tatil izni noktasında araştırmalarına başlarken 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Türkiye'de meydana gelen darbe girişimi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşları anmak için her sene olduğu gibi bu sene de kutlanacak.

15 TEMMUZ RESMİ İZİN Mİ?

29 Ekim 2016 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan 6752 sayılı yasa ile 15 Temmuz günü "Demokrasi ve Millî Birlik Günü" adı altında resmi tatil ilan edildi. Cumartesi gününe dek gelen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatildir ve tüm kamu çalışanları izinlidir.

Özel sektöre gelinecek olursa özel sektör izinleri resmi izinlerde tercihe yöneliktir. Tercihen bazı özel firmalar özel izin günlerini izinli sayarken bazı firmalar ise saymamaktadır.

15-temmuz-resmi-tatil-mi-kamu-kurumlari-calisiyor-mu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.