16 ilde FETÖ operasyonu! 73 şüpheli yakalandı

Son Dakika Haberi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 ilde FETÖ’ye yönelik 4 gündür devam eden 'KISKAÇ-23' operasyonlarında 73 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

16 ilde FETÖ operasyonu! 73 şüpheli yakalandı

16 ilde FETÖ’ye yönelik operasyon düzenlendi, 73 şüpheli yakalandı. Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı, “FETÖ’cülere göz açtırmayacağız” dedi.

16 İLDE KISKAÇ-23 OPERASYONU DÜZENLENDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince Ankara, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Kırşehir, Kütahya, Mersin, Malatya, Rize, Samsun ve Sivas'ta FETÖ’ye yönelik “KISKAÇ-23” operasyonları düzenlendi.

Yapılan baskınlarda 73 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin; örgütün sözde “Emniyet Mahrem Yapılanması ve Güncel Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, Münferit sınav soruşturmaları kapsamında sınav öncesinde soruların kendilerine verildiğine dair haklarında beyan bulduğu ve mülakatlarda avantajlı olarak kodlandıkları, Ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgütün kripto haberleşme programı olan “ByLock” kullanıcısı oldukları, İfade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.

“FETÖ’CÜLERE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ”

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle”

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.