17 gün önce doğum yapmıştı! Eşi tarafından darbedilen genç kadın hayatını kaybetti

Kilis'te geçen hafta kocası tarafından darbedilen 27 yaşındaki kadın, tedavi gördüğü Gaziantep'teki hastanede hayatını kaybetti.

17 gün önce doğum yapmıştı! Eşi tarafından darbedilen genç kadın hayatını kaybetti

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi'nde 13 Ekim'de Muhammet Mahmut Ö'nün darbettiği Fatma Gül Ö. tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Genç kadının cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Kilis'te defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

17-gun-once-dogum-yapmisti-esi-tarafindan-darbedilen-genc-kadin-hayatini-kaybetti-2.jpg

Baba Ahmet Çetin, tarifi çok zor bir acı yaşadığını belirterek, "Benim kızım da Özgecan ve Dilek gibi oldu. Başka olmasın artık. Başka babalar ağlamasın. Buna en ağır cezayı versinler. İnsan insana bunu yapamaz, mümkün değil. Benim kızım daha lohusa. 17 gün önce sezeryanla doğum yaptı. Biz bu acıya nasıl dayanacağız." dedi.

17-gun-once-dogum-yapmisti-esi-tarafindan-darbedilen-genc-kadin-hayatini-kaybetti-3.jpg

Anne Kezban Çetin de "Benim torunum annesiz kaldı. Ben ona büyüyünce ne cevap verecem. Herkesin hak ettiği cezayı almasını istiyorum." diye konuştu.

17-gun-once-dogum-yapmisti-esi-tarafindan-darbedilen-genc-kadin-hayatini-kaybetti-1.jpg

Kilis'te Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi'nde yaşayan Muhammet Mahmut Ö. 17 gün önce bir kız çocuğu dünyaya getiren eşi Fatma Gül Ö'yü bilinmeyen bir nedenle darbetmişti. Genç kadın komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Genç, buradaki ilk tedavisinin ardından Gaziantep'teki özel bir hastaneye sevk edilmişti. Zanlı Muhammet Mahmut Ö. ise tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.