3 yeni sahibinden ikinci el TOGG ilanı daha

Sahibinden com sitesinden sonra bu kez arabam com adlı ikinci el araç ilanı sitesinde yeni TOGG ilanları yayınlandı. Çanakkale, Denizli ve Antalya Konyaaltı’ndan atılan ilanlarda sıfır Togg’lar için en düşük 2 milyon 550 bin TL fiyat biçildi.

3 yeni sahibinden ikinci el TOGG ilanı daha

Sahibinden ikinci el TOGG ilanlarına bu kez başka bir ilan sitesinde yenileri eklendi.

Sahibinden com sitesinin ardından arabam com adlı ikinci el araç ilanı sitesinde 3 yeni TOGG ilanı yayınlandı. 

İlanların yayınlandığı yerler; Çanakkale, Denizli ve Antalya’nın Konyaaltı ilçesi. 

İlanlarda sıfır Togg’lar için en düşük 2 milyon 550 bin TL fiyat biçildi. Diğer 2 ikinci el Togg’lar için istenen fiyat ise 2 milyon 600 bin lira.

3-yeni-sahibinden-ikinci-el-togg-ilani-daha.jpeg

“İHTİYAÇTAN SATILIKTIR”

İlan açıklamalarına düşülen notlar ise dikkat çekici. TOGG’un “İhtiyaçtan satılık” olduğu belirtilen ilanların birinde, “Pazarlıksız son fiyattır. Son fiyat nedir diye sormayın lütfen. Soranlara cevap dönülmeyecektir.” ifadeleri yer alırken, diğerinde ise “ Boya değişen hasar kaydı yoktur. Poşetleri üzerindedir. Hiç bir jelatini sökmedim. Araç 90 km’de.

3-yeni-sahibinden-ikinci-el-togg-ilani-daha-001.jpeg

Takas kesinlikle düşünmüyorum. Pazarlık yapmayacağım. Son fiyattır. Lütfen son fiyat mı vs diye yazmayın. Daha altına satmayı düşünürsem fiyatı güncellerim. Ciddi alıcılar mesaj atarsa sevinirim. Alıcısına hayırlı olsun diliyorum.” cümleleri yazıldı.

3-yeni-sahibinden-ikinci-el-togg-ilani-daha-002.jpeg

İSTANBUL’DAKİ SATIŞ İLANI KALDIRILDI

Öte yandan Sahibinden com sitesinde geçtiğimiz gün yayınlanan ilana artık ulaşılamadığı görüldü.

953 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILMIŞTI

Yerli otomobil Togg'un ilk sahipleri Nisan ayında belirlenirken, T10X modelinde teslimler Mayıs ayı başından itibaren başlamıştı.

Togg'un fiyatı V1 RWD standart menzil için 953 bin TL, V2 RWD standart menzil için 1 milyon 55 bin TL ve V2 RWD uzun menzil içinse 1 milyon 215 bin TL olarak belirlenmişti.

Ticaret Bakanlığı, yaptığı açıklamada, otomotiv sektöründe yaşanan aşırı ve fahiş fiyat artışı, stokçuluk ve bazı haksız ticari uygulamalarla mücadelede için getirilen “6 ay 6 bin kilometre” kısıtlamasının uygulama süresinin 1 Ocak 2024 tarihine kadar uzatıldığını duyurmuştu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat da internet ortamında satılan ikinci el araç fiyatının sıfır araç fiyatını geçemeyeceğini söylemişti.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum