30 yıl önce babasını kaybeden şehit kızı, emniyet müdürü oldu

Bundan tam 30 yıl önce polis babası İstanbul'da şehit olan ve daha sonra kazandığı Polis Akademisi'nde mesleğe ilk adımını atan Özlem Şeker, Adana'nın Çukurova İlçesinin yeni Emniyet Müdürü oldu.

30 yıl önce babasını kaybeden şehit kızı, emniyet müdürü oldu

Özlem Şeker (41) polis babası Nebi Şeker 1991 yılındı şehit olduktan sonra baba mesleğine girmeye karar verdi. 1996'da polis akademisini kazandı, 2000 yılında ise komiser yardımcısı olarak Osmaniye’de göreve başladı. Daha sonra 2002 yılında Adana’ya gelen Şeker, burada 5 yıl çalıştıktan sonra Batman’a tayin oldu. 2011 yılında yeniden Adana’ya gelen Şeker güvenlik şube müdürlüğüile karakol amirliği yaptı. Son olarak 3. sınıf emniyet müdürlüğü rütbesini alan Şeker, Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci tarafından Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

sk4.jpg

468 polisin görev yaptığı ilçenin karakollarında daha önce amirlik de yapan Şeker, Adana’nın tek kadın ilçe emniyet müdürü olmanın gururunu yaşıyor. Mesleğini çok seven ve verildiği her görevi başarıyla yapan Şeker, yeni görevine de başlar başlamaz ilçeye kadın elinin değdiğini gösterip birçok noktada uygulama başlattı.

sk5.jpg

Özellikle piknik alanı olan Adnan Menderes Bulvarı'nda pandemi nedeniyle sıkı önlem alan Şeker, Menderes’e giden bütün yollarda uygulama yaptırdı. Şeker, uygulamalara bizzat kendisi de katılarak maske ve sosyal mesafe kurallarını ihlal edenleri uyardı.

sk7.jpg

Bir çocuk annesi Özlem Şeker, Adana’da tek kadın ilçe emniyet müdürü olmaktan gurur ve onur duyduğunu belirterek, “Adana Emniyet Müdürümüz Doğan İnci beni bu göreve atadı. Bundan dolayı çok gururluyum. Ben de bana verilen bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

sk8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum