4 gündür kayıptı, çalıntı motosikletle cesedi bulundu

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 4 gündür ailesi tarafından kayıp ilanı verilen ve her yerde aranan 21 yaşındaki Ferit Cengiz'in cansız bedeni bir dut ağacının dibinde çalıntı bir motosikletle birlikte bulundu.

4 gündür kayıptı, çalıntı motosikletle cesedi bulundu

Manisa'nın Sarıgöl ilçesi Çavuşlar Mahallesi'nde sabah saat 09.30 sıralarında 112 acil çağrı merkezinden gelen kaza ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede, ailesi tarafından 4 gündür kayıp olduğu bildirilen Ferit Cengiz (21)'in öldüğünü tespit etti.

Ferit Cengiz'in yanındaki motosikletin 1 Kasım günü Çanakçı Mahallesi'nden Serpil B. (47) isimli şahsa ait çalınan 45 AHL 649 plakalı motosiklet olduğu tespit edilirken, Ferit Cengiz'in 1 Kasım akşamı Yeşilyurt Mahallesinden Sarıgöl ilçesine seyir halindeyken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazanın gece gerçekleşmiş olması ve görgü tanıklarının olmaması nedeniyle ihbarın bugün ölü kokusu nedeniyle alındığı bildirilirken, olay yerinde, bağlı kurumların ekipleri ve trafik ekipleri tarafından inceleme yapıldı ve Sarıgöl Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile adli tahkikata başlandığı açıklandı.

4-gundur-kayipti-calinti-motosikletle-cesedi-bulundu.jpg

4-gundur-kayipti-calinti-motosikletle-cesedi-bulundu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.