400 kişi alacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2023 | TIKLA BAŞVUR

Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketi, yayınladığı ilanla 400 yeni personel alacağını duyurdu. Başvurular şahsen veya online olarak alınacak. İşte ayrıntılar.

400 kişi alacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2023 | TIKLA BAŞVUR

Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketi Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri Proje Taahhüt San. Tic. A.Ş (BUGSAŞ), 400 Şoför (Yolcu Taşıma) alım ilanı yayınladı.

Buna göre adaylarda aranan şartlar şunlar;

En az Lise mezunu olmak/daha üst öğrenimden mezun olan adaylarda başvuru yapabilir, kanunda belirtilen otobüs sürücü belgesine (E yada D sınıfı) sahip olmak, 24 yaşını tamamlamış olmak ve 42 yaşından büyük olmamak,

657 sayılı yasanın 48/5. Maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmamak, Sürücü adayları ve sürücülerde aranacak sağlık şartları ve muayenelerine dair yönetmeliğe uygun tam teşekküllü hastanelerden "Sürücü olmasına engel yoktur" sağlık raporu almak,

Yargı kararıyla veya sağlık sorunları sebebiyle kamu haklarından mahrum bırakılmamak, ileri ve güvenli sürüş teknikleri konusunda bilgili olmak, vardiyalı olarak Ankara içi çeşitli bölgelerde görev alabilecek, güçlü iletişim becerilerine sahip olmak.

400-kisi-alacak-ankara-buyuksehir-belediyesi-personel-alimi-2023.png

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2023 - 2024

Ankara Büyükşehir şirketi tarafından alım yapılacağı duyurulan şoför kadrosuna başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 8-9 Aralık tarihlerinde BUGSAŞ A.Ş. Genel Müdürlüğüne (Adres: Beştepe Mahallesi Mevlana Bulvarı No:82 Kat:3 Yenimahalle/ANKARA) şahsen ya da aşağıdaki linkten yapabilecek.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

2023 - 2024 ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum