Altın 7677.61
BIST 12433.5
Dolar 43.4311
Euro 51.9801
Sterlin 60.0036

493 kilogram uyuşturucunun yurda girişi engellendi

Gümrük Muhafaza ekipleri İpsala ve Esendere Gümrük Kapısı'nda zehir tacirlerine geçit vermedi. Piyasa değeri 529 milyon TL olan 493 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

493 kilogram uyuşturucunun yurda girişi engellendi

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekipleri zehir tacirlerine darbe üstüne darbe indirmeye devam ediyor.

İpsala Gümrük Kapısı’nda düzenlenen iki ayrı operasyonda, 118 kilogram esrar ve kokain, Esendere Gümrük Kapısı’nda düzenlenen operasyonda ise 375 kilogram eroin cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.

BAKANLIK OPERASYON GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

TOPLAMDA 493 KG UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERİLMEDİ

Gümrük Muhafaza Ekipleri 3 farklı operasyonla piyasa değeri yaklaşık 529 milyon Türk Lirası değerinde 493 kilogram uyuşturucunun yurda girişine engel oldu.

Olayla ilgili soruşturmalar ilgili Cumhuriyet Başsavcılıkları nezdinde devam ediyor.

493-kilogram-uyusturucunun-yurda-girisi-engellendi.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.