ABD, katil İsrail’in yanında!

Son Dakika Haberi! Hastane katliamı sonrası İsrail'i ziyaret eden ABD Başkanı Biden, “Hastanedeki patlamayı diğer taraf yapmış görünüyor.” dedi.

ABD, katil İsrail’in yanında!

Tüm dünya İsrail'in Gazze'de hastane katliamını konuşurken, ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsrailli yetkililerle görüşmek üzere Tel Aviv'e gitti.

Netanyahu ile birlikte kamera karşısına geçen Biden, "ABD'nin İsrail'in yanında yer aldığını tüm dünyanın bilmesini istiyorum. Hamas'ın saldırılarında binlerce insan katledildi, birçok insan rehin alındı. Öyle korkunç şeylere sebep oldular ki bunlar akıl dışı. Amerikalılar da sizinle aynı fikirde, endişeli. İsrail kendini savunmak için ne gerekiyorsa yapabilir, bunun olmasını da temin edeceğiz. Hamas bütün Filistin halkını temsil etmiyor, onlara acıdan başka bir şey getirmedi. Masum Filistinlilerin hayatını koruma ve kurtarma konusunda dikkatli olmalıyız, çünkü biz Amerikalılar böyle insanlarız." dedi.

Biden, Gazze'deki hastane saldırısına ilişkin olarak "İsrail değil, diğer taraf yapmış görünüyor." ifadelerini kullandı.

abd-katil-israilin-yaninda.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.