AK Parti Bahçelievler seçim bürosuna silahlı saldırı

AK Parti'nin Bahçelievler'de bulunan seçim irtibat binası önünde silah sesleri yükseldi. Olaya ilişkin açıklama yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimiz." dedi.

AK Parti Bahçelievler seçim bürosuna silahlı saldırı

AK Parti'nin Bahçelievler'de bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nun önünde silah sesleri yükseldi. Kocasinan Merkez Mahallesi, Yenibosna Kocasinan Yolu Caddesi'nde bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nun önünden motosikletle geçen iki kişiden biri havaya ateş etti.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

İlk belirlemelere göre binada her hangi bir isabet olmazken polis, ateş eden şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

CAN KAYBI VE YARALANMA YOK

Silahlı saldırı girişiminin ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den ilk açıklama da geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kabaktepe, "Bahçelievler Kocasinan İrtibat Büromuz önünde gerçekleşen silahlı saldırı girişimini şiddetle kınıyor, konunun hukuk karşısında takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimiz. Bizler bu saldırılara fırsat vermeyecek ve hemşehrilerimizle tam bir demokrasi havası içerisinde buluşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

ak-parti-bahcelievler-secim-burosuna-silahli-saldiri.jpg

AK PARTİ BAHÇELİEVLER İLÇE BAŞKANI TUNA'DAN AÇIKLAMA

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Kocasinan Merkez Mahallesi Seçim İrtibat Büromuzun önünde, büromuzda dava arkadaşlarımız bulunduğu esnada kimliği belirlenemeyen motosikletli 2 şahıs havaya ateş açarak uzaklaşmıştır. Bu menfur hadiseyi en şiddetli şekilde lanetliyorum. Cumhurbaşkanımızın izinde hiçbir tehdide ve korkutmalara prim vermeden, millete hizmet davamıza devam edeceğiz. Bu vesile ile Kocasinan Merkez Mahallesi teşkilatımıza 'geçmiş olsun' dileklerimi iletiyorum."

ak-parti-bahcelievler-secim-burosuna-silahli-saldiri-001.jpg

AK PARTİ İLÇE BİNASINA 14 EL ATEŞ ETTİ

Dün de AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı'nın depremler nedeniyle tedbiren boşaltılan binasına pompalı tüfekle 14 el ateş edilmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.