Amca Salim Güran’a açık açık soruldu: Narin’in babası sen misin?

Narin Güran cinayetinde tek tutuklu sanık amca Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı. Hakimin, "Narin Güran'ın babası olma olasılığınız var mı?" sorusuna Salim Güran, "Yoktur. Yok öyle bir şey." yanıtını verdi.

Amca Salim Güran’a açık açık soruldu: Narin’in babası sen misin?

Türkiye, günlerdir Narin Güran olayını konuşuyor. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Kur'an kursu çıkışı kaybolan 8 yaşındaki Narin, arama çalışmalarının 19. gününde daha önce defalarca kez kontrol edilen Eğertutmaz Deresi'nin yatağında çuvala konmuş halde bulundu. Olaya ilişkin aile üyelerinin de aralarında bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

NARİN'İN AMCASININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İtirafçının, olayın tek tutuklu sanığı Narin'in amcası Salim Güran'la ilgili söyledikleri gündeme bomba gibi düştü. İtirafçı, Narin'in cesedini ortadan kaldırması için Salim Güran'ın kendisine 200 bin TL vereceğini söylediğini belirtti. Olayın bir numaralı şüphelisi Salim Güran'ın, hakimin sorularına verdiği yanıtlar da ortaya çıktı.

"NARİN'İN BABASI DEĞİLİM"

Hakim, Salim Güran'a, "Narin Güran'ın babası olma olasılığınız var mı?" diye sordu. Salim Güran, "Yoktur. Yok öyle bir şey" yanıtını verdi.

İşte Salim Güran'ın, hakkındaki iddialara verdiği yanıtlar:

- Narin Güran'a kim neden zarar verdi?

- Ne bileyim ben kim zarar vermiş.

- Narin Güran'ı siz mi öldürdünüz?

- Yok öyle bir şey ben öldürmedim.

- Narin Güran'ın amcalarının tamamında araç mevcut olup sadece sizin aracınızda DNA çıkmasını izah ediniz?

Güran bunu yanıtlamadı.

- Sizin kullandığınız araçta niçin diğer yeğenlerinizin DNA profili çıkmadı ya da araça birçok çocuğun kapısı açık halde binme ihtimali var iken sadece Narin'in DNA profilinin bulunması nedendir?

- Ben bunu açıklayamam.

- Diyarbakır Adli Tıp Kurumunun raporuna göre aracınızdan çıkan DNA profili ile Narin'in kıyafetlerinden çıkan DNA profilinin birbiriyle uyumlu olduğu hakkında rapor düzenlenmiştir. Narin Güran'ın öldürülme kastıyla kaybolmasına siz mi sebep oldunuz?

- Yok.

- Geçtiğimiz aylarda aile olarak yüklü bir miktarda para ödediniz, bu ödemeler Narin kaybolmasından 1-2 gün önce yapılması ve bu duruma aile arazilerinin satılarak ödenmesini Arif tarafından ödenmesinin istenmesine karşı çıktığınız istihbari bilgisi alınmıştır. Böyle bir durum oldu mu?

- Böyle bir şey yaşanmadı.

- Arif Güran'a sana öyle bir acı yaşatacağım ki ömür boyu unutamayacaksın dediniz mi?

- Öyle bir şey yok.

- Narin Güran görmüş olduğu bir olay neticesinde mi ortadan kaldırıldı?

- Benim hiçbir fikrim yoktur.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.