Askeri eğitim uçağı düştü! Bölgeye ekipler sevk edildi
Son Dakika Haberi! Yalova’da eğitim uçuşu sırasında kaza kırıma uğrayan F-16’nın pilotu fırlatma koltuğunu kullanarak kurtuldu. Kazanın ardından yükselen alev topu çevredeki birçok noktadan görüldü.
Yalova’da eğitim uçuşu yapan F-16 tipi savaş uçağının kaza kırıma uğradığı bildirildi. Kazada pilotun fırlatma koltuğunu kullanarak uçaktan atlayıp kurtulduğu öğrenildi.
Kaza sonrası bölgede alev topu ve yoğun siyah duman oluşurken, görüntüler çevredeki birçok noktadan görüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yalova Valisi Ahmet Hamdi Usta’nın da olay yerine hareket ettiği bildirildi.
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Bir F-16 uçağımız eğitim uçuşunda Yalova’da kaza kırıma uğramış, pilotumuz atlayarak kurtulmuştur. Kaza kırım nedeni yapılacak detaylı inceleme sonucu belirlenecektir.” ifadelerine yer verildi.
Bu bir son dakika haberidir. Haber kısa süre içinde güncellenmektedir. Yeni bilgiler için lütfen zaman zaman sayfayı yenileyin!
Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...
WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN
DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN
Kaynak:İHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.