Aydın Adnan Menderes Üniversitesi personel alımı 2023

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, yayınladığı ilanla personel alacağını duyurdu. Peki başvurular nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? İşte kadro dağılımı, başvuru adresi ve ayrıntılar.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi personel alımı 2023

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü, sözleşmeli personel (657 sayılı kanunun 4/B maddesi) alım ilanı yayınladı.

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 2023 KADRO DAĞILIMI

Üniversite bünyesinde görevlendirilmek üzere alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Destek Personeli (Bahçe Bakımı, Düzenlemesi ve Temizliği) 2 kişi, Destek Personeli (Şoförlük- Dağıtım ve Taşıma) 2 kişi.

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 2023 BAŞVURU ŞARTLARI

Genel Şartlar:

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak,

İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla en az 18 yaşını tamamlamış olmak,

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince, “Sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmüne uygun olmak,

Askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi bünyesinde, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatta tanımlanmış olan çok tehlikeli işyerinde çalışmaya mâni olmamak,

Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak,

Başvuru yapılan pozisyona ilişkin ilan niteliklerinde istenilen belgeleri ibraz etmek, (İlan tarihinden sonra alınan belgeler geçerli sayılmayacaktır),

Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olmaları nedeniyle KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) Grubu sınavından Ortaöğretim (Lise) mezunları için KPSS/P94 puanı esas alınacak olup, EN AZ “60” (ALTMIŞ) TABAN PUAN ŞARTI ARANMAKTADIR.

aydin-adnan-menderes-universitesi-personel-alimi-2023.jpg

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 2023

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 1 Haziran 2023 mesai bitimine kadar Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapabilecek.

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 2023 İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (Aydın Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.