Ayhan Koç (Benekli Ayhan) kimdir?

İki kişi tarafından darp edilen Ayhan Koç saldırı sonrası baygınlık geçirdi. Görüntüler ardından Benekli Ayhan'ın kim olduğu merak edildi.

Ayhan Koç (Benekli Ayhan) kimdir?

Benekli Ayhan (Ayhan Koç) dün gece saatlerinde Isparta'da İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. İki grup arasında çıkan kavgada iki kişinin Benekli Ayhan (Ayhan Koç)'u darp ettiği anlar videoya yansırken.

Belli bir sürenin ardından aldığı darbeler nedeniyle yerde hareketsiz kalan Ayhan Koç'a bu durumda bile saldırının devam ettiği görülüyor. Peki Benekli Ayhan (Ayhan Koç) kimdir, kayıp mı?

BENEKLİ AYHAN (AYHAN KOÇ) KİMDİR?

Ayhan Koç, "Benekli Ayhan" olarak biliniyor. Ankara'daki köklü futbol kulüplerinden biri olan Ankaragücü'nün tutkulu bir taraftarı olan Ayhan Koç, Sivaslı bir ailede doğmuş olup, şu an Ankara'da yaşamını sürdürmektedir. 1980 doğumlu ve 41 yaşındadır. Ayrıca üç çocuk babasıdır.

BENEKLİ AYHAN (AYHAN KOÇ) KAYIP MI?

Benekli Ayhan (Ayhan Koç)'un avukatı olduğunu ifade eden Şahin Polat sosyal medya hesabı üzerindne yaptığı açıklamada 24 saattir kendisine ulaşamıyoruz kayıp ihbarında bulunduk ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.