Bakan Çiftçi, 11 öğrencinin yaralandığı okul saldırısına ilişkin son bilgileri paylaştı

Son Dakika Haberi! İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Manisa Turgutlu'daki okula yönelik saldırıda yaralanan 11 öğrenciden 3'ünün durumunun ağır olduğunu açıkladı. Çiftçi, "Bu tür olaylara karşı aileler de başta olmak üzere herkese düşen görevler var" dedi.

Bakan Çiftçi, 11 öğrencinin yaralandığı okul saldırısına ilişkin son bilgileri paylaştı

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sabah saatlerinde okul önünde yaşanan silahlı saldırı olayı sonrasında Manisa'nın Turgutlu ilçesine gitti.

Buradaki incelemeler sonrasında açıklama yapan Bakan Çiftçi, yaralanan 11 öğrenciden 3'ünün durumunun ağır olduğunu açıkladı. Çiftçi, "Saldırının olduğu okul 1. derece riskli okullarımızdan biri. Okulda 1 bekçimiz ve 1 bahçe görevlimiz görev yapıyor. İhmalleri olanlar tespit edilecek. Bu tür olaylara karşı aileler de başta olmak üzere herkese düşen görevler var. Polisimiz ve diğer ilgililer görevini yerine getiriyor. Bu olayda silahın anneanne üzerine kayıtlı ve dedenin evinde olduğunu görüyoruz." dedi.

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.