Bakan Tunç: Vatandaşımızın hukukunu koruyacağız

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun neden olduğu kaza ile ilgili açıklamalarda bulundu. Adli Tıp Kurumu'ndan ek rapor beklediklerini söyleyen Bakan Tunç, “Vatandaşımızın hakkını hukukunu takip edeceğiz ve koruyacağız.” dedi.

Bakan Tunç: Vatandaşımızın hukukunu koruyacağız

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun neden olduğu kaza ile ilgili yeni bir görüntünün ortaya çıktığını, Adli Tıp Kurumu'ndan ek rapor beklediklerini söyledi.

Adalet Bakanı Tunç'un açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Bu görüntü eşliğinde yeni bir rapor düzenlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu’ndan ek rapor bekliyoruz. İnanıyorum ki iddianame süreci hızlıca tamamlanacaktır.

Bu konu çok speküle edilmeye devam ediyor. Şundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim vatandaşımızın hakkı hukuku onu korumak çok önemli bizim için. Onun için bu konuya başında beri duyarlı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Vatandaşımızın hakkını hukukunu takip edeceğiz ve koruyacağız.

MERKEZ BANKASI BAŞKANI’NIN YÜKSEK KİRA YORUMU

Kirayla ilgili borçlar Kanununa eklenen geçici madde ile yüzde 25 ile sınırlandırılmıştı. Arabuluculuk sistemi başarıyla sürdüğünü görüyoruz. Kira davalarında 76 bin arabulucu başvurusu yapıldı. 33 bini uzlaşma sağlandı. Arabuluculuk sistemi kira fiyatlarının düşmesine de katkı sağlıyor.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.