Balıkçıya giden İmamoğlu'ndan açıklama! CHP'lilerin yalanı ellerinde patladı

İstanbul dün kar esareti yaşadı. Yollar saatlerce kapalı kaldı, vatandaşlar mahsur kaldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ise balıkçı lokantasında çekilen fotoğrafı gündeme oturdu. İddianın gerçek olduğu ortaya çıktı, İmamoğlu açıklama yaptı.

Balıkçıya giden İmamoğlu'ndan açıklama! CHP'lilerin yalanı ellerinde patladı

İstanbul, dün akşam aniden bastıran karla adeta kabusu yaşadı. Ana arterler durdu. Çevre yolunda mahsur kalan vatandaşlar saatlerce bekledi. Bazıları da uzun süren yürüyüşün ardından evlerine ulaşabildi.

İstanbul kar kaosunu yaşarken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "çalışmaların güzel gittiğini" açıkladı. Bu paylaşıma tepkiler gelirken, çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Gazeteci Cengiz Alçayır, İmamoğlu'nun balık lokantasından fotoğrafını paylaştı. Alçayır, "İstanbul'da hayat felçken, insanlar eve gidemiyorken sizce CHP'li belediyeci nerede? Sıcacık bir ortamda. Şu anda Sarıyer Rumeli Kavak'taki Kahraman Balıkçı'da rakı-balık sefasında" ifadelerini kullandı.

İddia kısa sürede gündem oldu. İstanbullular habere isyan etti. İBB'den herhangi bir açıklama yapılmazken, fotoğrafı haberleştiren; aralarında HaberDairesi’nin de olduğu haber siteleri hedef gösterildi.

FOTOĞRAF ESKİYMİŞ, RESTORAN ERKEN KAPATMIŞ(!)

CHP'li Barış Yarkadaş, "Hiç utanma kalmadı" diye tepki gösterdi, fotoğrafın yazın çekildiğini öne sürdü.

Yarkadaş, İmamoğlu balık restoranına gittiğini açıkladıktan sonra paylaşımını sildi.

GÜRSEL TEKİN HABERLEŞTİREN SİTELERE "YALANCI" DEDİ, GERÇEK ORTAYA ÇIKINCA TWEETİNİ SİLDİ

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de İmamoğlu'nun canlı yayın yaptığı saatleri paylaşarak haberin yalan olduğunu iddia etti.

Tekin de tıpkı Yarkadaş gibi, İmamoğlu'nun açıklamasından sonra paylaşımını sildi.

İMAMOĞLU: BİR SAATLİK YEMEK MOLAM BİLE KONUŞULUYOR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iddianın doğrulanmasının ardından açıklama yapmak zorunda kaldı. 19 saatlik mesaide bir saatlik yemek molasının bile konuşulduğunu söyleyen İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Kar yağışı sadece İstanbul’u değil, tüm ülkeyi olumsuz etkiledi. Ankara-İstanbul karayolu kapandı. Yeni havalimanında ve bağlantı yollarında sıkıntılar hala sürüyor. Ama “vurun abalıya” misali malum medyada varsa yoksa İBB’den bahsediliyor.

3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu.

Bu zamana kadar, devletimiz, ilçe belediyelerimizle koordineli çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Binlerce çalışanımızın emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir.”

ekrem-imamoglu.jpegekrem-imamoglu-001.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.