Başkan Altay: Konya ilk günkü aşkla liderinin yanındadır

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Meydanındaki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Konya'nın ilk günkü aşkla liderinin yanında olduğunu belirtti.

Başkan Altay: Konya ilk günkü aşkla liderinin yanındadır

Mevlana Meydanındaki toplu açılış töreninde konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın 31 Mart seçimlerinde büyükşehirler arasında AK Parti’ye en yüksek oyu veren şehir olduğunu belirterek, “Ne zaman önümüze sandık gelse, ne zaman devletimizin, milletimizin bize ihtiyacı olsa orada Bozkır’ın yiğit evlatları, Konyalılar çıkar ve son sözü söyler. Siz, söz verdiğiniz üzere bugün teşekkür ziyareti için şehrimizdesiniz ama Konya’ya kazandırdığınız yatırımlar ve verdiğiniz değer için asıl bizim size teşekkür etmemiz lazım. Konya sizinle büyüdü, sizinle ön plana çıktı. Konyalı sizden aldığı cesaretle yol yürüdü. O yolda önemli mesafeler kat etti. Konya, sizin verdiğiniz hedefler doğrultusunda dünyanın konuştuğu bir marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor” dedi.

“KONYA İLK GÜNKÜ AŞKLA LİDERİNİN YANINDADIR”

Yapılan tüm hizmetler için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve hükümete teşekkür eden Başkan Altay, “Konya ilk günkü aşk, ilk günkü azim ile; kararlılık ve bağlılık ile Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındadır. Konya, ümmetin kabul olmuş duası, mazlumların hamisi ve güçlü Türkiye’nin lideri reisinin arkasındadır.” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.