Başkan Altay, küçük Talha'ya bisiklet hediye etti

Konya’nın Kulu ilçesinde babası Ferdi Ünsal tarafından plastik su borularından yürüteç yapılan 'Spida Bifıda' hastası Talha Ünsal'a (5), Sağlık Bakanlığı sahip çıkmış, gördüğü haftalık fizik tedavi sayısı artırılıp, tekerleksiz yürüteç verilmesi kararlaştırılmıştı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da küçük Talha’ya bisiklet hediye etti. Küçük Talha’nın mutluluğu görülmeye değerdi.

Başkan Altay, küçük Talha'ya bisiklet hediye etti

Kulu'da doğuştan ayrık omuriliği olarak bilinen 'Spida Bifıda' hastası Talha Ünsal, tekerlekli yürüteç kullanamayınca, su tesisatçısı olan babası Ferdi Ünsal harekete geçmiş, Ünsal, yürüme zorluğu çeken oğlu için kendi çabalarıyla plastik su borularından yürüteç yapmıştı.

Haberin yayınlanmasının ardından Sağlık Bakanlığı minik Talha'ya sahip çıkmış, Kulu İlçe Sağlık Müdürü Uzman Dr. Önder Aydemir ve Kulu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Önder Gönen, Ünsal ailesini ziyaret ederek gördüğü haftalık fizik tedavi sayısı artırılmış ve tekerleksiz yürüteç verilmesi kararlaştırılmıştı.

- BAŞKAN ALTAY BİSİKLET HEDİYE ETTİ

Küçük Talha’nın bugünkü ziyaretçileri ise Konya Büyükşehir Belediyesi’ndendi. Başkan Uğur İbrahim Altay tarafından alınan bisiklet, Talha’ya hediye edildi.

Küçük Talha’nın mutluluğu görülmeye değerdi.

Baba Ferdi Ünsal, Başkan Altay’ın şahsında bütün ekibine duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.