Başkan Kavuş’tan sağlık çalışanlarına düğün pilavlı iftar sözü

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, belediyenin sosyal medya hesabından çekilişe katılan sağlık çalışanlarının isteğini geri çevirmedi, düğün pilavlı iftar sözü verdi.

Başkan Kavuş’tan sağlık çalışanlarına düğün pilavlı iftar sözü

Meram Belediyesi’nin sosyal medya hesabından, “Konyalıyım diyen bu yarışmayı kaçırmaz” başlığıyla bir çekiliş düzenlendi ve “29 Nisan 23:59'a kadar Gif'teki resmi ekran görüntüsü olarak yakalayıp fotoğrafın altına yorum olarak gönderen 42 kişiye (5 kişilik) geleneksel düğün yemeğini çekilişle iftarda ikram ediyoruz.” denildi.

Çekilişe katılan Mustafa Kayıkcı isimli bir sağlık çalışanı, “Başkanım biz sağlık çalışanları olarak Meram öğretmen evinde kalıyoruz. 10 kişiyiz. Çekiliş bize çıkarsa sayıyı artırılabilir miyiz?” mesajı paylaştı.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş bu çağrıya sessiz kalmadı ve “Bizim için evlerinden, çocuklarından ayrı, fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımız için ne yapsak az kalır. Çekilişte çıkmasa bile bir gün iftar yemeğinizi biz ikram edelim. Tabi ki geleneksel düğün pilavı. Şimdiden afiyet olsun.” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.