BBP Lideri Destici’den kayıp Narin ile ilgili dikkat çeken açıklama

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Diyarbakır’da günlerdir aranan 8 yaşındaki Narin Güran olayına ilişkin olarak, “Bu cezalar böyle kaldığı sürece biz bunları yaşamaya devam ederiz.” dedi.

BBP Lideri Destici’den kayıp Narin ile ilgili dikkat çeken açıklama

Türkiye’nin konuştuğu Diyarbakır’daki kayıp kız Narin Güran olayına ilişkin Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Trabzon’da konuşan Destici, şiddet olaylarının ve terörün her türlüsüne karşı olduklarını, özellikle şiddet çocuklara, yaşlılara, kimsesizlere yapıldığında yüreklerinin daha da dağlandığını belirtti.

Destici, son olarak Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolduğuna işaret ederek, "10 gündür kendisinden haber alınamadı. Maalesef benzer hadiselerde çok acı sonuçlarla karşı karşıya kaldık. İnşallah bu sefer böyle olmaz. Duamız sağ salim bulunmasındadır. Bu tür suçlarla ilgili cezaların caydırıcılık bakımından artırılması gerekiyor. Bu cezalar böyle kaldığı sürece biz bunları yaşamaya devam ederiz. İnşallah çocuğumuz sağ salim bir şekilde bulunur ve başta ailesi olmak üzere yakınlarının ve hepimizin yüzü güler inşallah." diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.