Bina içerisinden çıkanlar mahalle sakinlerini şoke etti!

İstanbul’da bir ev sahibi evini yabancı uyruklu kişilere pansiyon olarak kiralandı. Durumdan rahatsız olan mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine eve 2 kez polis tarafından baskın düzenlendi. Son baskında bina içerisinden yüzlerce yatak ve baza çıktı.

Bina içerisinden çıkanlar mahalle sakinlerini şoke etti!

İstanbul Haber: Olay, Esenyurt ilçesi Süleymaniye Mahallesi’nde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre;

Ara sokakta bulunan 4 katlı bina sahibi tarafından düzensiz göçmenlere pansiyon olarak kiralandı.

Sokak sakinlerinin de ihbarı üzerine aynı binaya 2 kez polis baskını düzenledi. Baskın sonrası göçmenler gözaltına alındı.

Son baskından sonra bina içerisindeki eşyalar bina sahibi tarafından camdan sokağa atıldı.

Sokakta çöp gibi duran malzemeler belediye ekipleri tarafından temizlendi. Mahalle sakinleri ise binanın bu şekilde kullanılmasından dolayı rahatsızlıklarını dile getirdi.

Sokak sakinlerinden Mehmet Çelik yaşanan olayları anlatarak, “Burası bir vatandaşa ait yabancı vatandaşlara kiraya veriyor.

Polis baskınından sonra 2 kişi gelerek bu binayı komple boşalttı. Bina da kötü şeyler olduğu söylendi. Burası 4 katlı bir bina komple yabancılara kiralanmış.

100 yataklı bir barınma yeri yapılmış kamera sistemi ile donatılmış. Gelen giden geceleri geliyordu. Bu kadar eşyanın nasıl geldiğini de fark etmedik. Hayret ettik bu kadar eşya ne zaman nasıl geldi.

Bina yeni yapılmıştı. Sıfır binadan 4-5 kamyon çöp çıktı. Mahalleli olarak rahatsızız aileler yaşıyor. Bizzat ben ev sahibi ile konuştuk. Sahip çık dedik, ‘tamam’ dedi. Maalesef”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.