Binada kimyasal koku paniği! Çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı
Son Dakika Haberi! Beylikdüzü'nde 15 katlı bir binada, bodrum katta kimyasal madde kokusu paniğe neden oldu. Zehirlenme şüphesiyle bina tahliye edilirken, aralarında itfaiye erlerinin de bulunduğu çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı.
İstanbul Beylikdüzü'ndeki bir binanın su deposunda yapılan tadilat çalışmasında kimyasal maddeden etkilendiği değerlendirilen 5 kişi hastanede tedavi altına alınırken, bina tahliye edildi.
Büyükşehir Mahallesi 19 Mayıs Caddesi'ndeki bir sitenin 15 katlı blokunun su deposu olarak kullanılan en alt katında yapılan tadilat çalışması sırasında 2 kişinin zehirlendiğinden şüphe edildi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve UMKE ekipleri sevk edildi.

Zehirlendiği değerlendirilen 2 kişiyi depodan çıkarmak için içeri giren 2 itfaiye eri ile binada bulunan 1 kişi de fenalaştı.
Kimyasal maddeden etkilendiği değerlendirilen 5 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Olayın yaşandığı binada yaşayanlar da tahliye edildi.
Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...
WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN
DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN
Kaynak:DHA / AA




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.