Binali Yıldırım Konya’da

Türkiye Cumhuriyeti'nin Son Başbakanı ve Eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Binali Yıldırım Konya’da

Türkiye Cumhuriyeti'nin Son Başbakanı ve Eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım, çeşitli programlara katılmak üzere Konya'ya geldi. 

İlk olarak Konya Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Uğur İbrahim Altay ile görüşen Yıldırım, ziyarette, Konya’nın gönlünde ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da “Cumhurbaşkanlığımızın öncülüğünde son Başbakanımız ve TBMM Eski Başkanımız Binali Yıldırım bey, şehrimize başta Yüksek Hızlı Tren ve lojistik merkez olmak çok sayıda önemli eser kazandırmıştır. Bütün Konyalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Barış Pınarı Harekatı şehidi Yunus Mermer'in ailesine ziyarette bulunan Yıldırım, Tantavi Kültür-Sanat Merkezi'nde gençler ile söyleşiye katılacak. 

- Selçuk Üniversitesi'nden doktora payesi alacak 

Binali Yıldırım, perşembe günü ise ziyaretlerine Konya Teknik Üniversitesi ile başlayacak. Daha sonra Selçuk Üniversitesi Akademik Yılı Açılışı ile Fahri Doktora Tevcih Töreni'ne katılacak olan Yıldırım, burada cübbe giyerek "Fahri Doktora Unvanı" alacak.

Binali Yıldırım, öğle namazını Kapu Camii'nde kıldıktan sonra Konya Valiliği ziyaret edecek. Yıldırım'ın iki günlük Konya gezisi Mevlana Müzesi ve Selçuklu Otizmli Bireyler Vakfı ziyaretleriyle sona erecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.