Büyük Ankara Mitingine kaç kişi katıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

31 Mart gecesi seçim sonucu en çok merak edilen illerden Ankara’da bugün AK Parti’nin mitingi vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge 200 bin kişinin katıldığını açıkladı.

Büyük Ankara Mitingine kaç kişi katıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

AK Parti’nin Büyük Ankara Mitingi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı.

“Selçuklu'nun paylaşılamayan şehri, Osmanlı'nın emaneti, Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara maşallah bugün bir başka güzel.” ifadeleriyle sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen soruyu cevapladı.

Erdoğan, “Sordum Ankara mitingimizde katılım ne kadar? Ne dediler, 200 bin maşallah. Demek ki, 31 Mart'ta bu katılım Ankara'da her şeyi değiştirecek.” dedi.

buyuk-ankara-mitingine-kac-kisi-katildi-cumhurbaskani-erdogan-acikladi.jpg

Ankara'ya ve Ankaralılara 14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na verdikleri destek için teşekkür eden Erdoğan, "Milletvekilliğinde yüzde 47 ve cumhurbaşkanlığındaki yüzde 49'luk oy oranlarıyla, milli irade bayrağını başkentin burcuna bir kez daha diktiniz. Esasen, bizim Ankara'yla aramızdaki gönül bağına baktığımızda, bu oranların çok daha ilerisinde olduğunu görüyoruz. İnşallah, 31 Mart'ta Ankara'yla aramızdaki muhabbetin derinliğine uygun bir sonuçla, bunu telafi edeceğiz. Başkentimize de böylesi yakışır.” diye konuştu.

buyuk-ankara-mitingine-kac-kisi-katildi-cumhurbaskani-erdogan-acikladi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.