Çanakkale TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023 I CANLI İZLE

TOKİ’nin Çanakkale merkez ile Biga, Göçkeada, Gelibolu, Ezine ve Ayvacık ilçelerinde yapacağı 2+1 ve 3+1 sosyal konutlar için kura çekimi bugün yapılıyor. İşte TOKİ Çanakkale merkez ve ilçeleri kura çekilişi sonuçları, isim listesi ve canlı yayını.

Çanakkale TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023 I CANLI İZLE

Çanakkale TOKİ kura çekimi sonucu isim listesi 2023 belli oldu mu? TOKİ Çanakkale merkez ile Biga, Göçkeada, Gelibolu, Ezine ve Ayvacık ilçelerinde kurada çıkan isimler kimler? Çanakkale merkez ile Biga, Göçkeada, Gelibolu, Ezine ve Ayvacık TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi çıktı mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ eliyle yürütülen sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişleri sürüyor.

5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kuraları 1 Şubat 2023 Çarşamba günü Çanakkale merkez ile Biga, Göçkeada, Gelibolu, Ezine ve Ayvacık ile devam ediyor.

TOKİ, Çanakkale merkezde 370 konut, Biga’da 104 konut, Göçkeada’da 160 konut, Gelibolu’da 79 konut, Ezine’de 388 konut ve Ayvacık’ta 188 konut yapacağını duyurmuştu.

TOKİ ÇANAKKALE MERKEZ İLE BİGA, GÖÇKEADA, GELİBOLU, EZİNE VE AYVACIK KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023

İçdaş Kongre Merkezinde yapılan Çanakkale merkez ile Biga, Göçkeada, Gelibolu, Ezine ve Ayvacık TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi çekilişini canlı olarak izleyebilirsiniz.

canakkale-toki-kura-sonuclari-isim-listesi-2023-i-canli-izle.jpg

İlk Evim TOKİ Çanakkale merkez; Biga, Göçkeada, Gelibolu, Ezine ve Ayvacık kura çekilişi 2023 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesi ile başvuru listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

Haber Dairesi (Çanakkale Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.