Celal Kılıçdaroğlu, Kemal ağabeyini HDP’den istedi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, “Ben de ağabeyimi HDP’den istiyorum” pankartıyla Diyarbakır anneleriyle nöbete başladı.

Celal Kılıçdaroğlu, Kemal ağabeyini HDP’den istedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır annleriyle evlat nöbetine başlatı. Elinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafıyla eyleme katılan kardeş Kılıçdaroğlu, “Ben de ağabeyimi HDP’den istiyorum.” dedi.

CHP liderinin terör örgütleri tarafından kuşatıldığını hatta teslim alındığını öne süren Celal Kılıçdaroğlu, “Sadece evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerine destek vermekle kalmıyoruz, aynı zamanda ben de ağabeyim için nöbet tutuyorum. Sosyal medyadan defalarca çağrı yaptım, ‘Gel devletimizin şefkatli kollarına sığın, Kandil’e destek verme FETÖ’ye teslim olma’ çağrıları yaptım. Dahası sadece terör dağda, Pensilvanya’da değil, parti içinde de taciz, tecavüz terörü var. İnsanlar CHP binalarına girmek istemiyor. Kemal abim her türlü terör örgütlerinin kıskacında kaldı. Evlat nöbeti tutmak çok anlamlı, çok manidar, ama benim de içim yanıyor. Abi nöbeti tutuyorum.” sözleriyle neden Diyarbakır’da olduğunu açıkladı.

celal-kilicdaroglu-kemal-agabeyini-hdpden-istedi-001.jpeg

celal-kilicdaroglu-kemal-agabeyini-hdpden-istedi.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.