Çelikkayalar'da 'aşure festivali' başladı

Konya'nın perakende sektöründeki gözde markası Çelikkayalar AVM, Muharrem ayıyla birlikte aşure festivalini başlattı. Üç gün sürecek etkinliğin ilk gününe vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Çelikkayalar AVM Muharrem ayı ile birlikte geleneksel aşure festivalini başlattı. Kazanlar dolusu aşure yoğun bir çalışmanın sonunda hazırlandı. 

İlk günkü etkinlik Binkonut ve Selçuklu şubelerinde gerçekleştirildi. Çelikkayalar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya'nın da katıldığı etkinliğe ilgi yoğun oldu. Kaya, vatandaşlara elleriyle aşure ikram etti.

Firma olarak bu tür etkinliklere büyük önem verdiklerini belirten Mesut Kaya, içerisinde bulunduğumuz bu ayda pek çok dini, tarihi ve sosyal olayın yaşandığını ifade etti. Muharrem ayının bu topraklarda yaşayan her insan için çok özel ve anlamlı günler olduğunu ifade eden Kaya, bereketin arttığı, sosyal dayanışma, kaynaşma ve paylaşımın doruk noktasına ulaştığı Muharrem ayında çok özel bir manevi atmosferi birlikte soluyoruz. Çelikkayalar ailesi olarak biz de aşure geleneğini sürdürerek bereketi halkımızla paylaşıyoruz" dedi.

Aşure ikramları salı günü TOKİ ve Bosna şubelerinde, çarşamba günü ise Kılıçarslan ve Yenişehir şubelerinde devam edecek.

"Aşure bereketini paylaşıyoruz" sloganıyla yapılan organizasyonlara bütün Konyalılar davet edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.