Çetin Doğan teslim oldu

28 Şubat davasında hakkında tutuklama kararı verilen Çetin Doğan, Bodrum Adliyesi'ne teslim oldu.

Çetin Doğan teslim oldu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çıkarılan yakalama kararı, infaz savcılığı tarafından emniyete talimat olarak gönderilmesinin ardından gözler, aralarında Çetin Doğan ve Çevik Bir’in de yer aldığı 14 sanığa çevrilmişti. Bu isimlerden Çetin Doğan bugün saat 15.45 sıralarında Bodrum Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinden çıkıp Bitez’de bulunan Bodrum Adliyesi’ne geldi.

Çetin Doğan’a çok sayıda korumasının eşlik ettiği görüldü.

TUTUKLAMA KARARI ÇIKMIŞTI

Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi, 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan, aralarında dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Çevik Bir ve Genelkurmay Harekat Başkanı Çetin Doğan’ın da bulunduğu 14 sanık hakkında, dün tutuklama kararı verilmişti.

YAKALANMALARI İÇİN TALİMAT

Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesince, 28 Şubat davasında 14 sanık hakkındaki hükmün kesinleşme kararının infaz savcılığına gönderilmesinin ardından, bugün de savcılık sanıklar hakkında yakalama kararı çıkarmıştı.

YARGILANAN İSİMLER KİMLER?

Davada Ahmet Çörekçi, Aydan Erol, Cevat Temel Özkaynak, Çetin Doğan, Çetin Saner, Çevik Bir, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri, Hakkı Kılınç, İdris Koralp, İlhan Kılıç, Kenan Deniz, Vural Avar ve Yıldırım Türker olmak üzere 14 kişi hakkında karar çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.