Cezaevinden kaçıp 2 kişiyi daha öldürdüğü iddia edilen şüpheli yakalandı

Cinayet suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden firar edip 2 kişiyi daha öldürdüğü ve 1 kişiyi de yaraladığı iddia edilen şüpheli sahte kimlikle yakalandı.

Cezaevinden kaçıp 2 kişiyi daha öldürdüğü iddia edilen şüpheli yakalandı

Edinilen bilgilere göre, 7 Haziran 2014 tarihinde Kocaeli’nin Gebze ilçesi Gaziler Mahallesi’nde Ş.S. isimli bir kişiyi öldüren Fatih A, Tekirdağ’da tutuklu bulunduğu cezaevinden firar etti. Kayıplara karışan şüpheli, iddialara göre 2018 yılında İstanbul Maltepe'de Gülten G. isimli kadını öldürdü. Şüpheli, Gebze ilçesi Mevlana Mahallesi’nde de Coşkun (42)-Paşa Topçu (31) kardeşlere ateş etti. Olayda ağır yaralanan Paşa Topçu hayatını kaybetti. Şüphelinin yakalanması için Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

Yastığının altındaki tabancayla uyuyormuş

Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar neticesinde şüphelinin Düzce’de saklandığı tespit edildi. Polisin yaptığı operasyonda kaldığı evde yakalanan şüpheliyle birlikte yastığının altında kullanıma hazır 1 adet tabanca, 50 adet kurşun, bıçak ve sahte kimlik ele geçirildi. Toplam 9 ayrı suçtan 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.