CHP’li yönetimde skandal! Deprem yardımları Esenyurt’ta çürüdü
Esenyurt Belediyesi’nin eski CHP’li yönetiminin, 6 Şubat depremlerinin ardından başlattığı yardım kampanyasında topladığı yüzlerce koli malzeme, deprem bölgesine gönderilmek yerine depolarda çürümeye terk edildi.
Ahmet Özer’in PKK-KCK terör örgütü üyeliğinden tutuklanmasından sonra yerine atanan Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’un, belediyedeki yolsuzlukları araştırmaya başlaması birçok skandalı gün yüzüne çıkardı.

CHP’li yönetimin Kahramanmaraş Merkezli, 11 ili etkileyen depremde yardım kampanyası başlattığı ancak toplanan yardımları bölgeye ulaştırmadığı anlaşıldı. İki yıl önce Esenyurt’taki bir depoya atılan yardımlar, zamanla kullanılamaz hale geldi.

DEPREMZEDELER İÇİN YAPTIRILAN KONTEYNER MUTFAK DA GÖNDERİLMEMİŞ
Vatandaşlar kendi bütçelerinden ayırarak kampanyaya gıda maddesi, kıyafet, hijyen ürünleri, bebek bezi ve mama gibi çeşitli temel ihtiyaç malzemeleri bağışlamıştı.

Bu yardımları bölgeye ulaştırmayan CHP’li yönetimin, Hatay için belediye bütçesiyle yaptırılan konteyner mutfağı da bölgeye göndermediği, belediyeye ait bir şantiyeye bıraktığı öğrenildi.

Bir depo içerisinde çürüyen gıda maddeleri, yıpranan kıyafetler ve zarar gören diğer ürünler, CHP’nin sorumsuz yönetim anlayışını da gözler önüne serdi.
Kaynak:İHA




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.