Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu işin ilk adımı! Türkiye'yi tanıyacaksınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT'in 97. kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. İstanbul'da yapılan MOSSAD operasyonuna dikkat çeken Erdoğan, "Ülkemizdeki operasyon İsrail'i de şaşırttı. Bu, işin ilk adımı. Türkiye'yi tanıyacaksınız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu işin ilk adımı! Türkiye'yi tanıyacaksınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)97'nci Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri'nde açıklamalarda bulundu. Türkiye'de gerçekleştirilen MOSSAD operasyonuna değinen Erdoğan, "İsrail'in ülkemizdeki casusluk şebekesini ortaya çıkaran teşkilatımız, bizi tehdit edenlere cevabımızı çok net vermiştir. Daha dur bakalım. Bu, işin ilk adımı. Türkiye'yi tanıyacaksınız. Hala tanıyamadınız ama tanımaya mahkumsunuz." dedi.

Erdoğan'ın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Asimetrik tehditler artarken güvenlik konseptimiz aynı kalamaz. Mezhep, köken ve inanç üzerinden yürütülmek istenen operasyonlara asla müsamaha göstermeyeceğiz. Değişen şartlara göre ülkemizin milli güvenlik hassasiyetlerini yeniliyor, güncelliyor, tehdit sıralamasında revizyonlara gidiyoruz.

Terör ve yabancı casusluk faaliyetlerinin yanı sıra düzensiz göç, radikalleşme, organize suç ve İslam düşmanlığı gibi yeni tehditler MİT'in radarına girmiştir. İsrail'in ülkemizdeki casusluk şebekesini ortaya çıkaran teşkilatımız, bizi tehdit edenlere cevabımızı çok net vermiştir. Türkiye'nin başta Gazze'deki katliamlar olmak üzere bölgesel krizlerde sergilediği dik ve dirayetli duruşun birilerinin hesaplarını bozduğunun farkındayız. Türkiye'nin başta Gazze'deki katliamlar olmak üzere bölgesel krizlerde sergilediği dik ve dirayetli duruşun birilerinin hesaplarını bozduğunun farkındayız. (İsrail'e yönelik casusluk operasyonları) Daha dur bakalım. Bu, işin ilk adımı. Türkiye'yi tanıyacaksınız. Hala tanıyamadınız ama tanımaya mahkumsunuz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.