Cumhurbaşkanı Erdoğan ile A Haber muhabirinin sohbeti gündem oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün TBMM’de kendisine soru soran A Haber muhabiri Rüya Akkuş'un ojelerini görünce, "Ben mi rüyadayım?" diye sordu. O ana dair görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile A Haber muhabirinin sohbeti gündem oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından Meclis'ten çıkmaya hazırlandığı sırada, bir gazeteciyle arasında geçen diyalog gündem oldu.

A Haber Muhabiri Rüya Akkuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mikrofon uzatarak, "Kısa bir sorumuz olacaktı eğer..." dedi. Bu sırada Erkuş'un farklı renklerdeki ojeleri dikkatini çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ojeleri mojeleri acayip. Ne yapacağım ben şimdi? Ben mi rüyadayım?” diye sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra yanındaki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e dönerek, "Parti sözcüsü olarak bir değerlendirme yap bakalım" dedi. Ömer Çelik de, "Kadınlara her şey yakışıyor" yanıtını verdi.

Kısa süreli sohbete dair görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İşte o anlar...

RÜYA AKKUŞ KİMDİR?

Görüntüler sonrası “A Haber Muhabiri Rüya Akkuş kimdir?" sorusu, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte Rüya Akkuş'un kariyeri ve başarıları.

Rüya Akkuş, A Haber'de muhabir olarak görev yapan bir gazeteci. Ankara Üniversitesi'nde Radyo-Televizyon Gazeteciliği üzerine eğitim aldı, İletişim ve Medya Çalışmaları alanında lisans derecesine sahip.

a-haber-muhabiri-ruya-akkus.webp

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde tam zamanlı olarak çalışan Akkuş, muhabirlik kariyerine 2011 yılında başladı.

a-haber-muhabiri-ruya-akkus-001.webp

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.