Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya’da 7 kişinin öldüğü olayı yakından takip ediyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Konya’daki olaya ilişkin olarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız, bu elim olayın aydınlatılması için yapılan çalışmaları yakından takip etmektedir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya’da 7 kişinin öldüğü olayı yakından takip ediyor

Konya’nın Meram ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan ve 7 kişinin silahlı saldırı sonrası hayatını kaybettiği olaya ilişkin olarak bir açıklama da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan geldi.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Konya’da meydana gelen vahşi katliamda hayatını kaybedenlere Cenabı Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Bu cinayetin, bu vahşi katliamın ideolojik saiklerle işlendiği propagandası tam anlamıyla bir provakasyondur, yalandır. Sayın Cumhurbaşkanımız, bu elim olayın aydınlatılması için yapılan çalışmaları yakından takip etmektedir. Faillerin en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmeleri için olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam etmektedir. Toplumu bölmek ve halkı birbirine düşürmek için bu vahşi olayı istismar etmeye çalışan fırsatçı ve sorumsuz şahısları itidale davet ediyoruz. Medyamızı ve kamuoyumuzu olayla ilgili yaratılan bilgi kirliliği konusunda dikkatli olmaya çağırıyoruz.”

 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.