Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Arınç ve Kılıçdaroğlu açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun öğretmenler günündeki açıklamalarına ilişkin olarak, “Baş öğretmenin kurduğu partiyiz diyeceksin, kalkıp öğretmenlerimize saygısızlık yapacaksın. Sen hakaret etsen de öğretmenler bizim başımızın tacıdır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

BÜLENT ARINÇ'A TEPKİ

Erdoğan, Bülent Arınç’ın açıklamalarına ilişkin olarak, “Hadi yeminli Türkiye düşmanlarını anladık, hadi CHP gibi onların içindeki tetikçilerini de anladık. Peki yıllarca bu mücadeleyi birlikte verdiğimiz kimilerinin de aynı trene binmesine ne demeli? Neymiş, filancalar filancalar niye hala hapisteymiş. Bunları herhalde ödüllendirecek halimiz yok.

"BENİ RENCİDE ETTİ"

Bu teröristlerden birinin yazdığı kitabı herkesin okumasının tavsiye edilmesi hakikaten beni rencide etmiştir. Kitabını herkes okusun dediği kişi, elinde binlerce Kürt kardeşimin, askerimin, polisimin, öğretmenimin kanı olan, bölücülük peşinde koşan bir terör örgütünün siyasetçi maskesi takmış savunucusudur.

Kürt kardeşlerimizin en büyük düşmanının silahlı ve siyasi temsilcileriyle bölücü terör örgütü olduğu hakikatinin gölgelenmeye çalışılmasına göz yumamayız. Aksi takdirde terör örgütü tarafından evlatları zorla dağa kaçırılan göz göre göre ölümü sürüklenen tecavüze uğrayan annelerin yüzlerine bakamayız.”

KILIÇDAROĞLU'NUN ÖĞRETMENLERE HAKARETİ!

Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, öğretmenler gününde öğretmenlere yönelik sözlerine ise şöyle cevap verdi:

“CHP'nin başındaki zat ‘Hala bu iktidarın peşinden giden öğretmen varsa ben ona öğretmen demem diyerek faşizm örneği sergilemiştir. Yahu haddini bil! Baş öğretmenin kurduğu partiyiz diyeceksin, kalkıp öğretmenlerimize saygısızlık yapacaksın. Sen hakaret etsen de öğretmenler bizim başımızın tacıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.