Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e dikkat çeken uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de İsrail ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı, "Biz çok güçlü olmalıyız ki bu İsrail, Filistin'e bunları yapamasın. Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e dikkat çeken uyarı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısına katıldı. Erdoğan, "Biz çok güçlü olmalıyız ki bu İsrail, Filistin'e bunları yapamasın. Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım." ifadelerini kullandı.

Bazı programlara katılmak üzere memleketi Rize'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatıyla bir araya geldi. Erdoğan, toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

"BİZ ÇOK GÜÇLÜ OLMALIYIZ Kİ BU İSRAİL, FİLİSTİN'E BUNLARI YAPAMASIN"

Erdoğan, yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadelere imza atarak "Savunma Sanayii'nde bizim ithalat-ihracatımız neydi, nereye geldik ama sevgili kardeşlerim bunların hiçbiri bizi aldatmasın. Biz çok güçlü olmalıyız ki bu İsrail, Filistin'e bunları yapamasın. Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım." dedi.

cumhurbaskani-erdogandan-israile-dikkat-ceken-uyari.jpg

"BİZ DAVET ETTİK AMA ABBAS BİZE OLUMLU CEVAP VEREMEDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıktı bir tanesi affedersin terbiyesizin teki, Parlamentomuzda 'Mahmud Abbas konuşturulmalı' dedi. Kim bu? YRP'nin bir tane adamı var, galiba kafadan da sıkıntısı var onun. Abbas'ı davet etmediğimizi sana kim söylüyor? Biz davet ettik ama Abbas bize maalesef olumlu cevap veremedi. Biz de bundan sonraki süreci ona göre işleteceğiz. Biz bu Parlamento'yu kimlere açmadık ya... Biz Hak yolunda olan herkese bu Parlamento'yu açarız." ifadelerini kullandı.

Öte yandan toplantıda, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Fatma Betül Sayan Kaya, Hayati Yazıcı ve Ömer İleri ile Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman da hazır bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.