Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 40 bin yeni sağlıkçı alacağız

Son Dakika Haberi! Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "40 bin yeni sağlıkçı alacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 40 bin yeni sağlıkçı alacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanlığına 40 bin yeni personel alınacağını açıkladı.

Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmalarına değindi. "Türkiye olarak en büyük avantajımız her alanda son 19 yılda gerçekten çok güçlü bir alt yapıyı kurmamızdır. Türkiye salgınla mücadelesini başarıyla sürdürüyor." diyen Erdoğan "Sonuçta ortaya çıkan tablo ülke ve millet olarak sahip bulunduğumuz potansiyeli harekete geçirebilecek zemini gösteriyor. Yoğun bakım ve vefat sayıları kontrol edebileceğimiz bir seviyededir ve daha da aşağı çekeceğiz. Sanayi üretiminde kesintiye meydan vermeyecek bir sistemi salgının ilk günlerinden itibaren kurmuştuk. Salgın tedbirlerinin turizm ve ticarette oluşturduğu sıkıntıları da geride bıraktık." ifadelerini kullandı.

40 BİN YENİ SAĞLIKÇI ATAMASI YAPILACAK

"Okullar kapanacak mı?" tartışmasının artık sona ermesi gerektiğini belirten Erdoğan "Yüz yüze eğitim kesinlikle devam edecektir. Sağlık Bakanlığına 40 bin personel atanacak." açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.