Deneyap Teknoloji Atölyeleri başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Türkiye'nin 81 ilinde yer alan 139 atölyede robotik ve kodlamadan nanoteknolojiye kadar 11 farklı eğitimin verildiği Deneyap Teknoloji Atölyelerine katılmak isteyen öğrenciler için başvuru süreci başladı. İşte başvuru linki ve ayrıntılar.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının ortak çalışmasıyla geleceğin mühendislerini, teknoloji girişimcilerini ve teknoloji liderlerini yetiştirmek amacıyla eğitim vermek üzere kurulan atölyelerde yer almak isteyenler için başvurular başladı.

Toplam 139 atölye, 262 derslik ve 20 bini aşkın öğrenci kapasitesine sahip Deneyap Teknoloji Atölyelerinde halihazırda 4 bin 541 eğitmen öğrencileri geleceğe hazırlıyor.

Öğrenci ve eğitmen seçimlerinden eğitim içeriklerine, atölyelerde kullanılan malzemelerden atölye konseptine kadar çocukları aynı imkanlarla buluşturan atölyelere başvurular 25 Şubat'ta sona erecek.

2023 -2024 eğitim-öğretim yılında 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıflarda eğitim gören öğrenciler sınava başvuru yapabilecekler.

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim almak isteyip başvuru yapan öğrenciler e-sınav, Çevrimiçi Eğitim ve Görev Tamamlama ile Uygulama Sınavı olmak üzere üç aşamalı öğrenci seçme sınavına tabi olacaklar.

Yapılan sınavlarda önceki aşamada başarılı olamayan öğrenci sonraki sınava katılamayacak. Sırasıyla tüm aşamaları başarıyla tamamlayan öğrenciler, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde eğitim almaya hak kazanacaklar.

deneyap-teknoloji-atolyeleri-basvurusu-2024-tikla-basvur-001.jpg

DENEYAP BAŞVURUSU 2024

Öğrenci seçme sınavı için başvurular ise 25 Şubat tarihine kadar aşağıdaki linkten alınacak. Adaylar başvuru sürecini Kurumsal Yönetim Sistemi üzerinden takip edebilecek.

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ BAŞVURU ADRESİ VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

deneyap-teknoloji-atolyeleri-basvurusu-2024-tikla-basvur.jpg

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.