Devlet Bahçeli'nin kalp kapağı değiştirildi
Son Dakika Haberi! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kalp kapakçığının yenilendiği ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin partiden açıklama geldi.
Açıklamada, "10 yıl önce değiştirilmiş kalp kapağındaki dejenerasyon bulguları üzerine, 6 Şubat 2025 tarihinde mevcut kapak girişimsel olarak değiştirilmiştir. Tibbi durumu son derece iyidir. Kısa zaman içerisinde hastane süreci tamamlanarak günlük yaşantısına dönecektir." denildi.
MHP'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli planlı tetkik ve tedavileri için 4 Şubat 2025 tarihinde Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesine yatırılmıştır. Yapılan tetkik ve tıbbi değerlendirmeler sonucunda, 10 yıl önce değiştirilmiş kalp kapağındaki dejenerasyon bulguları üzerine, 6 Şubat 2025 tarihinde mevcut kapak girişimsel olarak değiştirilmiş olup, işlem komplikasyonsuz olarak çok başarılı şekilde tamamlanmıştır. Tıbbi durumu son derece iyi ve stabil olup, odasında dinlenmektedir. Kısa zaman içerisinde hastane süreci tamamlanarak günlük yaşantısına dönecektir."
Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...
WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN
DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN
Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.