Dilan Polat cezaevinden çıktı! İşte ilk görüntü

Son Dakika Haberi! Kasım ayından bu yana kara para akladıkları gerekçesiyle cezaevinde bulunan Dilan Polat hakkında mahkeme kararını verdi. Tutuksuz yargılanacak Dilan Polat cezaevinden çıktı.

Dilan Polat cezaevinden çıktı! İşte ilk görüntü

Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında olduğu 5 tutuklu sanıjk hakkında Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi 9 Ağustos tarihli incelemesinde tüm sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vermişti.

Bu karar üzerine Dilan Polat'ın avukatı Sevinç Horoz, Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesine tutukluluğa itiraz dilekçesi sundu.Talebi değerlendiren mahkeme, Polat'ın üzerine atılı suçların vasıf ve mahiyeti, atılı suçlar için kanunda öngörülen hapis cezasının alt ve üst sınırları, dosya kapsamındaki mevcut deliller ve alınan ifadelerle MASAK tarafından hazırlanan rapor içeriği karşısında, atılı suçların vasfının sanık lehine değişmesi ihtimali bulunduğunu belirtti.

YURTDIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI KARARI

Mahkeme, tutukluluktan elde edilecek faydanın bu aşamada adli kontrol hükümleriyle de sağlanabilecek olmasını dikkate alarak Dilan Polat'ın tahliyesine karar verdi.

Mahkeme, Polat hakkında "Yurtdışına çıkış yasağı" adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına da hükmetti. Ardından mahkemenin kararı Polat'ın tutuklu bulunduğu Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Dilan Polat, işlemlerin ardından cezaevinden tahliye edildi.

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.